Access Bars®-

Voor een Access Bars sessie ligt je lekker op de massagetafel en raak ik je hoofd zachtjes aan waardoor jouw lichaam en hoofd alles mag loslaten, om vervolgens uitgerust weer de wereld in te stappen.

Ik raak de 32 energetische punten op je hoofd aan, deze punten bevatten de elektrische lading van alle verwachtingen, projecties, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

Door de zachte aanraking van de Bars punten, gaat de energie stromen en wordt de vastzittende energie in je lichaam afgevoerd. Je zult  meer ruimte in je hoofd en in je lijf ervaren, om nieuwe keuzes te maken wat je werkelijk wilt  zonder overbodige oude ballast.
Met het lopen (runnen) van de Bars krijgt het lichaam de kans om je eigen interne computer op te schonen en hoe vaker je dit doet hoe meer ruimte en rust je krijgen
Access Bars™ heeft al wereldwijd al miljoenen mensen geholpen om meerdere aspecten van hun leven&lichaam te veranderen zoals: slaap, gezondheid, gewicht, geld, sex, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval voelt een sessie alsof je een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

 Deze mooie en praktische methode kan je ook leren in een 1 daagse class om daarna het te gebruiken in je gezin, familie/vrienden of je eigen praktijk.