Body Processen

Stress Release

De stress release is een sessie die bestaat uit 2 body processen, waarvan er één vanuit de zwaarte werkt en de ander werkt vanuit ruimte.
Hoe vaak ervaren we dat we geen ruimte in ons lichaam hebben of dat we ons lichaam aanvoelt als een zware last die we meedragen.
Het lichaam kiest wat het wil loslaten aan zwaarte om weer de ruimte te kunnen ervaren.
Ruimte zorgt voor licht en licht zorgt weer voor meer keuze en mogelijkheden.

Hoe zou het zijn om elke dag de lichtheid in je te kunnen ervaren.


BMM, Cellulair Geheugen

BMM is een body proces waarbij je het nabootsen van andermans gedrag of het begrijpen van anderen in je lichaam hebt opgesloten waardoor je niet meer vanuit je eigen waarheid en keuze andere mogelijkheden kan maken.
Dit proces is heel goed te gebruiken voor alle mensen die een directe en indirecte invloed op je uitoefenen, waardoor je steeds hetzelfde doet en het gevoel hebt dat je steeds in kringetjes ronddraait. Hoe vaker je dit proces veel doet, hoe meer je lichaam gaat begrijpen wat niet mogelijk is en kan kiezen vanuit zichzelf. Een combinatie met Cellulair Geheugen is het een zeer dynamisch body proces omdat direct ook het begin punt van de nabootsing wordt aangepakt.

 

Cellulair Geheugen

Een body proces waarbij we het lichaam vragen om terug te gaan naar het oorspronkelijke punt waar het trauma is ontstaan.
Door de bewuste plek aan te raken en de energie te activeren zal het zelfhelend vermogen worden aan gezet en kan het trauma uit de cel worden losgelaten. Dit proces werkt ook heel krachtig op dieren.


TSS, Trifold Sequency systems

TSS is een body proces voor mensen die een trauma hebben meegemaakt zoals; ongeluk, sterfgeval, ziekte, misbruik (lichamelijk, geestelijk of seksueel), pesten, scheiding of iets en waardoor je leven is veranderd en je handelt vanuit die ingrijpende gebeurtenis om dit vervolgens te blijven herhalen. 
Dit body proces gaat naar het punt voordat......om het daar weer los te maken zodat het trauma verdwijnt en dat het geen aanwezige factor is behalve dat je het inderdaad hebt meegemaakt. Dit body proces is het heel goed inzetbaar voor mensen met PTSS.


MTVSS

MTVSS is een geweldig Body Proces wat een gevoel van ruimtelijkheid van het lichaam wordt ervaren, zoals het bedoeld was zonder de oordelen, standpunten of overtuigingen van de wereld om je heen. Je kunt MTVSS voor zoveel zaken inzetten voor het veranderen of wijzigen van het lichaam zoals;
–  Conditie van het lichaam
–  Aandoeningen van het lichaam
– Immuunsysteem, hormoonhuishouding
–  Ondersteuning bij zwangschap
–  Burn-out klachten
Dit krachtige body proces werkt nog lang na zolang het lichaam het nodig heeft. Hoe vaker je MTVSS doet hoe meer de veranderingen in het lichaam gebeuren.


Energetische Facelift

De Access Energetische Facelift® is een zeer dynamisch bodyproces die meer doet dan alleen maar verjongen en de uiterlijke kenmerken van veroudering tegen gaan.
Het is een prachtige manier om te werken met de energie van zwaartekracht en het creëren van ruimte in de diepere lagen van ons lichaam.
De energie werkt met de Access Energetische Facelift® op jouw lichaamscellen om te herstellen, verlevendigen en verjongen.
De 20 andere lichaamsprocessen die gelijktijdig geactiveerd worden, doen vooral hun werk op cel niveau.